Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden? Dat is een goede keuze, mist je kiest voor een specialist. Op internet zijn namelijk veel aanbieders die voor lage bedragen honderden links beloven. Doe dit niet, want het kan je website of webshop ernstig schaden. Het wordt ook wel black hat SEO genoemd en dat wordt door Google genadeloos afgestraft voor de lange termijn. Kies daarom altijd voor een gezonde vorm van website optimalisatie. Linkbuilding is daar een belangrijk (zo niet onmisbaar) onderdeel van. Hoe gaan wij te werk? 

Onze werkwijze

Stap 1: 0-meting en doelen bepalen

Door vooraf doelen te stellen kunnen we tussentijds en achteraf uitstekend meten wat de resultaten zijn. We bekijken in overleg welke pagina's en welke zoektermen belangrijk voor je zijn. Ook maken we een 0-meting, zodat we weten wat de stand van zaken bij aanvang is.

 

Stap 2: Voorbereidingsfase

We maken een kort en effectief plan van aanpak. Dit is de basis voor het project en geeft je een goed beeld van de werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Je wilt tenslotte weten wat er met je website/webshop gebeurt.

 

Stap 3: Linkbuilding

We gaan op een structurele en zoekmachine-vriendelijke manier aan de slag met linkbuilding. Dit levert traffic op naar je website/webshop, maar nog veel belangrijker: zoekmachines zoals Google gaan jouw website/webshop waarderen als een autoriteit binnen jouw vakgebied. En dat komt ten goede aan de vindbaarheid in zoekresultaten.

 

Stap 4: Periodieke rapportage

Levert het resultaat op? Natuurlijk wil je dat weten, want zo kun je je ROI (Return Of Investment) bepalen. Linkbuilding is een investering die resultaat geeft voor de lange termijn. Mooie posities in de organische zoekresultaten geven namelijk een constante stroom aan bezoekers, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld advertenties, waar je altijd per click blijft betalen.

linkbuilding uitbesteden Eindhoven

Trackrecord

RW Marketingsupport heeft een uitstekend trackrecord en jarenlange ervaring op het gebied zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding. We laten je graag zien hoe onze aanpak werkt en welke resultaten we hiermee hebben bereikt.

No cure no pay

We hebben het volste vertrouwen in onze aanpak. Eerdere successen tonen dit aan. In onze aanpak hebben we daarom een 'no cure no pay' ingebouwd. Hoe dit werkt vertel ik je graag!

Aan de slag?

Wil je linkbuilding uitbesteden? De eerste stap is een kop koffie, vrijblijvend. Dan bespreken we je doelen en wensen.

Kop koffie aanvragen :-)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.