Mijn referenties

In opdracht

Ik verzorg voor diverse opdrachtgevers marketingwerkzaamheden. Daarbij blijf ik veelal op de achtergrond. Wil je weten voor wie ik werk? Neem dan even contact met me op.

 

 

Samenwerken

Mijn bedrijf is voortgevloeid uit mijn jarenlange ervaring op het gebied van events en online marketing. Met enkele partners realiseer ik gezamenlijk diverse projecten.

 

Eigen projecten

Soms komt er iets op je pad dat je interesse wekt of waarvan je het gevoel hebt dat het potentie heeft. Inmiddels heb ik enkele websites en verzorg ik op eigen titel beheerwerkzaamheden.

 


Enkele voorbeelden

 

In opdracht

Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik marketingwerkzaamheden, zoals het beheer van de website, advies en het schrijven van teksten. Hieronder staat een overzicht van bedrijven die eenmalig, periodiek of structureel gebruik maken van mijn diensten. 
  

Een verlichtingsgroothandel 

Een thee webshop

Een entertainmentbedrijf

Een organisatie voor vechtsporten en zelfverdediging

Een online warenhuis

 

Samenwerken

Waar het allemaal ooit mee is begonnen. Samen met Tonnaer Media exploiteer ik diverse websites, waarbij de focus ligt op Eindhoven. Inmiddels hebben we een krachtig communicatienetwerk opgebouwd dat zeer interessant is voor organisaties die zichzelf willen profileren in de regio. Het netwerk bestaat uit onderstaande websites. Deze media combineren we met social media en diverse startpagina's. 

Eindhoven-Actueel.nl

Airport-Eindhoven.com

WinkelcentrumWoensel.com

UitjesEindhoven.com

 

Eigen projecten

Ondersteunend aan diverse projecten beheer ik de volgende startpagina's. Daarnaast ben ik redacteur van DMOZ.org voor de categorie "Eindhoven: Bedrijven en Economie". 

Eindhoven-winkelen.startpagina.nl

Eindhoven-restaurants.startpagina.nl

Biologische-webwinkels.startpagina.nl

Biologische-groothandels.startpagina.nl

Biologische-boerderij.startpagina.nl
Accountancy-accountants.startpagina.nl